تهديدهاي موجود
در جهان متمدن، در قرن بيست و يکم، زندگي همه، کم و بيش بر اطلاعات و دادههاي رايانهاي مبتني بوده يا هرکس با چنين مفاهيمي مرتبط است. شرکتها، سازمانها و دولتها از دادههاي رايانهاي در مديريت و تعامل با ديگران استفاده مينمايند. از حيث نوع، تحديد خاصي بر آنها وجود ندارد. چراکه اين دادهها ممکن است شامل نام، روابط خانوادگي، اطلاعات تماسها، سوابق رسمي مانند شماره حساب، سرمايهگذاري و.. باشد.
اينکه بدون اين اطلاعات يا در فرض ايمن نبودن فرايند، چه چيزي در انتظار بشر مترقي خواهد بود، بحث ديگري است. آنچه اهميت دارد اين است که رويه موجود، چه راهکاري براي حمايت از اطلاعات افراد در فضايي که بياحتياطي در آن ميتواند أسفبار باشد، ارايه داده است. زماني که کاربري، اطلاعات يا پايگاه اينترنتي يا رايانهاي متعلق به ديگري را هک کرده يا از آن استفاده غيرمجاز ميکند، تمامي اهداف و نتايج طرفي که اطلاعات وي هک شده، به يغما ميرود و فقدان حمايت در فرض ناشناسي يا تهيدستي نابغهي بزهکار، نتيجهاي جز ايجاد اختلال در امور معمول چنان زيانديدهاي نخواهد داشت.
در ميان اين خطرات آشکار، شخص ممکن است قرباني سرقت هويت شده و شهرت و اعتبار وي از دست رفته و خسارات جبرانناپذيري به لحاظ مالي، رواني، عاطفي و حتي از دست رفتن فرصتها را متحمل شود. نسنجيده بودن اقدامات پيشگيري يا حمايت، يا اساساً فقدان چنين راهکارهايي، ميتواند آينده روابط افراد را در فضاي مجازي در معرض خطر قرار دهد.
و در ادامه داریم:
علل دستيابي غيرمجاز به دادهها و اطلاعات
ضمانت اجراي نقض امنيت
بحث انتقادي: وجود قانون کافي نيست
طرح کلي قانون جرايم رايانهاي
جرمانگاري در قانون جرايم رايانهاي
پيشنهادها و راهکارها
فایل پاورپوینت 18 اسلاید
doc_1576180898_34319_2077_1297.zip1.22 MB |