فهرست مطالب
مقدمه
ترکیبات کامبوجا
مراحل تخمیر کامبوجا
مهمترین خواص کامبوجا
نحوه مصرف کامبوجا
نکات مهم در استفاده از کامبوجا
طعم ها و مهمترین مارک های کمبوجا
عوارض ناشی از مصرف زیاد کمبوجا
منابع
مقدمه
قارچ مربوط به کامبوجا ۲۲۰ سال پیش از میلاد در کشور چین( منچوری) استفاده داشته است و بعد از آن از راه خطوط بازرگانی به روسیه و کشورهای اروپای شرقی انتقال یافته، در آنجا عمومیت پیدا کرد. قبل از جنگ جهانی دوم استفاده از آن بسیار رواج پیدا کرده بود ولی، در طول جنگ به علت کمبود چای و شکر( محیط کشت کامبوجا) از ترویج افتاد.
قارچ کامبوجا عاملى مؤثر در جلوگیرى از سکته هاى قلبى شناخته شده و به اعتقاد پزشکان که اثرات این قارچ را بر روى اشخاص مختلف مورد مطالعه قرار داده اند ”کومبوجا“ همان اکسیر حیات بخشى است که دستیابى به آن همیشه آرزوى بشر بوده است. برای این که استفاده آن از ریزش موها، چین و چروک پوست و سخت شدن رگ ها، مفصل ها و عضلات که از علایم بالا رفتن سن و پیرى است جلوگیرى مى کند.
امروزه این قارچ در اروپا و آمریکا بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و در آمریکا انجمن استفاده کنندگان از این قارچ تأسیس شده است.
ترکیبات کامبوجا
کامبوجا نوشیدنی تخمیری حاوی طیف وسیعی از باکتریهای مفید پروبیوتیک است که میتوانند به ایجاد میکروبیوم روده در انسان کمک کنند و هضم را بهبود بخشند. محبوبیت نوشیدنی کامبوجا در جهان طی سالهای گذشته به شدت رو به افزایش است .مصرف نوشیدنی (چای) کامبوجا میتواند سیستم ایمنی را تقویت کند و از طریق پاکسازی خون و تقویت کلیهها، سموم بدن ما را از بین میبرد. همچنین نقش اساسی در فعال کردن رودهها و بهبود عملکرد دستگاه گوارش دارند. همچنین کامبوجا سرشار از ویتامین ب۱۲، ویتامین ب۱، کلسیم، متیونین، اسید فولیک، ویتامین کا، منیزیم، فسفر و مس میباشد که به اتولیز کربوهیدراتها، رشد سلولها و تولید انرژی کمک میکند.
این قارچ به علت ترکیبات خاص و دارا بودن ”اسید گلورونیک“ نه تنها مانع از سرطانى شدن سلول ها مى شود بلکه رشد سلول هاى سرطانى را نیز متوقف مى سازد.
و....
فایل پاورپوینت 18 اسلاید
doc_1611736687_45366_2077_1967.zip1.16 MB |