شربت های قندی
شربت های قندی


تعریف

شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند .


شربت خرما

خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت .




شربت یاکون


اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه باکون کربوهیدارت را بهصورت فروکتوز الیگوساکارید (FOS) پلیمری که عمدتاً از فروکتوز تشکیل شده است ذخیره می کند . پودر ریشۀ خشک شده یاکون حاوی 70-50 % FOS و نسبت کمی از شکرهای ساده ( مثل گلوکز ، فروکتوز و ساکارز)می باشد.

بدن انسان آنزیمی جهت هیدرولیز FOS ندارد در نتیجه به صورت غیر متابولیزه از دستگاه گوارش عبور کرده و کالری کمی تولید می

کند. یاکون همچنین به عنوان مادۀ پروبیوتیک عمل مادۀ پروبیوتیک عمل نمودهه و قسمت هضم نشدۀ یاکون به عنوان ماده ای جهت تغذیه باکتری های مفید روده بوده و باعث بهبود جذب ویتامین هایی از قبیل ب کمپلکس .


سایر مزایای fos

.1افزایش میزان تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیره از قبیل بوتیرات

.2 افزایش جذب کلسیم و منیزیم و بهبود در کاهش ترکیبات سمی

.3افزایش تراکم استخوان

.4کاهش میزان گلوکز خون در افراد دیابتی

.5سسکوئی ترپن لاکتون ها و فلاونوئیدهای موجود در برگهای دیاکون دارای خواص قارچ کشی و آنتی اکسیدانی هستند .




فایل پاورپوینت 24 اسلاید

این محصول تا حالا 0 بار فروخته شده است
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

aa_1551959482_2656_2077_1053.zip0.13 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 6,500 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت